Trouwen Ibiza

Dubbele verrassingsbruiloft op Ibiza

Dubbele verrassingsbruiloft op Ibiza

Deze dag beloofde al vanaf de aanvraag bij ons anders te worden dan alle andere bruiloften.
Er waren eens 2 zussen die allebei hun vriend ten huwelijk wilden vragen en wel op Ibiza. Na 2x “ja ik wil”, zouden wij 2 dagen later hun complete dag verzorgen als verrassing!
Na heel wat stiekeme telefoontjes, ontmoetingen en mailtjes was het dan zover. De mannen hadden gelukkig geheel naar verwachting beiden JA gezegd en 2 dagen later kon hun droomdag beginnen. 2 bruiden in de make up, 2 bruiden bij de kapper, 2 bruidegommen die zich in een andere kamer klaarmaakten en gasten die nog lekker even het zwembad in doken.
Na een mooie ontmoeting van 2 bruiden, 2 bruidegommen en hun 4 lieve kinderen was het tijd voor een dubbele fotoshoot, het leverde wel wat omgedraaide hoofden op op het strand, haha!
Ondertussen werd op een mooi strand de ceremoniesetting voor ze klaargezet, hier kregen ze een toespraak die over alle twee de bruidsparen ging, met een lach en een traan. Na de ceremonie was het tijd voor bubbels en taart en ook voor de familiefoto’s werd tijd ingepland. De dag werd afgesloten met een gezellig diner in een sfeervol restaurant. Een ding is zeker: Samen met de 2 zussen zijn we er absoluut in geslaagd iets verrassends en unieks te bedenken!

Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza

Vergelijkbare berichten