Trouwen Ibiza - Weddingplanner Ibiza

M&A – Es Vedra Ibiza

Een mega relaxte sfeer, alles lekker ontspannen en rustig, genietend van elk moment, dat is hoe jullie dag eruit zag.

Mooie details, heel veel emotie, heel erg persoonlijk, dat beschrijft jullie dag samen. M bracht haar eigen kapper mee en onze visagist maakte dit mooie plaatje verder af. Een uitgebreide brunch volgde na een prachtig ontmoetingsmoment gevuld met knuffels. Fotoshoot met z’n vijfjes en met z’n tweetjes ook nog lekker op pad, de liefde spat er op elke foto vanaf.

Slokjes cocktail voor het dan echt zover is…jullie moment op dat wow- plekje met uitzicht op Es Vedra, hier gaven jullie elkaar jullie jawoord en nog zoveel meer. Hier zijn heel wat traantjes weggepinkt, maar wat was het mooi en wat was het persoonlijk, alledrie de jongens die ieder op hun eigen manier zo mooi deelden wat ze voelden. Ook jullie persoonlijke vows, de woorden voor vader en moeder via de live verbinding, het was allemaal heel erg mooi. Met lavendel overal liepen jullie naar de toast.

Tijd voor appetizers en cocktails, felicitaties, meer mooie woorden, knuffels en hilarische foto’s om dan aan te schuiven voor een tapas dinner naast het zwembad. En daarna bij jullie feestavond nog de heerlijkste zoete hapjes een onwijs mooie sunset boven jullie villa en een spetterend feest met percussie, heel veel leuke foute disco accessoires en als afsluiting een spectaculaire vuuract. For a lifetime….

Vergelijkbare berichten