Ibiza trouwtips

Sinds enige tijd is er een nieuwe ontwikkeling gaande van Nederlandse “weddingplanners” die graag een graantje willen meepikken op het trendy Ibiza. Ongeveer maandelijks schieten er nieuwe veelbelovende websites uit de grond van weddingplanners die beweren ervaring te hebben met het organiseren van bruiloften op Ibiza. Op hun websites zijn naast wat stock- en Pinterest foto’s geen echte bruiloften (en bruidsparen) te zien. Het is dan ook moeilijk te geloven dat zij echt ervaring hebben.

We hebben zelfs van onze bruidsparen begrepen dat enkele weddingplanners zo ver gaan dat ze tijdens kennismakingen foto’s van ons of van andere fotografen gebruiken in hun portfolio. Als weddingplanners in hun portfolio foto’s gebruiken die niet op hun website te zien zijn, moet je vraagtekens zetten bij de echtheid van hun verhaal.

Vraag je weddingplanner altijd om bewijs dat zij die dag echt aan het werk was. Onze eigen weddingplanners staan bijvoorbeeld hier en daar wel eens per ongeluk op een van de foto’s als zij de gasten assisteren of even iets recht leggen.

Een bruiloft organiseren op een eiland als Ibiza vergt een stuk meer ervaring dan de gemiddelde bruiloft in Nederland. Je wilt dan ook zeker weten dat jullie weddingplanner de ervaring heeft die ze zegt te hebben. Mocht je twijfels hebben, kunnen wij je gemakkelijk laten zien hoe je de echte weddingplanners op Ibiza herkent.