Trouwen Ibiza

O&D

Een grote verrassing voor Olga & Daan…

11 juni 2014, voor Olga en Daan een dag om nooit meer te vergeten. Na 25 jaar huwelijk een trouwdag waar ze het nog lang over zullen hebben. Zo lief, alles geregeld door hun kinderen en allemaal als verrassing. Tot op het moment dat Olga en Daan op het strand aankwamen, wisten zij niet beter dat dat ze een fotoshoot hadden op het strand. Dit als cadeautje voor hun 25 jarig huwelijk. Het cadeautje bleek iets groter.
Zie hier hun verraste blikken. Vanaf het pad met de lantaarns, bloemblaadjes & hartjes kwamen ze aan op hun plekje, hier stonden niet alleen stoelen, maar ook een buitengewoon ambtenaar klaar.
Klaar voor het verhaal van hun liefde, liefde die nu, na 25 jaar bezegeld is met een intieme, romantische en vooral ook verrassende ceremonie.
Taart en bubbels mochten natuurlijk ook niet ontbreken en tot slot natuurlijk toch die fotoshoot.

Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza

Vergelijkbare berichten