O&D

Een grote verrassing voor Olga & Daan…

11 juni 2014, voor Olga en Daan een dag om nooit meer te vergeten. Na 25 jaar huwelijk een trouwdag waar ze het nog lang over zullen hebben. Zo lief, alles geregeld door hun kinderen en allemaal als verrassing. Tot op het moment dat Olga en Daan op het strand aankwamen, wisten zij niet beter dat dat ze een fotoshoot hadden op het strand. Dit als cadeautje voor hun 25 jarig huwelijk. Het cadeautje bleek iets groter.
Zie hier hun verraste blikken. Vanaf het pad met de lantaarns, bloemblaadjes & hartjes kwamen ze aan op hun plekje, hier stonden niet alleen stoelen, maar ook een buitengewoon ambtenaar klaar.
Klaar voor het verhaal van hun liefde, liefde die nu, na 25 jaar bezegeld is met een intieme, romantische en vooral ook verrassende ceremonie.
Taart en bubbels mochten natuurlijk ook niet ontbreken en tot slot natuurlijk toch die fotoshoot.

Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza

Reacties:

One Response to O&D

  • Vorig jaar hebben onze ouders ons uitgenodigd om een week naar Ibiza te komen om daar hun 25 jarige huwelijk te vieren! Toen hun die tijd getrouwd waren was het een sobere bruiloft, dus ik kwam op het idee om hun trouwgeloften opnieuw af te leggen op Ibiza, dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb naar verschillende wedding planners mijn verhaal gestuurd omdat ons budget niet zo groot was we wonen samen en net een huis gekocht dus dat is allemaal best een hoop geld! Nergens kreeg ik een mail terug behalve van Wedding Group! Super leuke reactie op het idee om echt een verrassingsbruiloft te geven! Linda kwam met goede tips en veel leuke idee├źn! Tot op het moment dat we daar aan kwamen wisten mijn ouders van niets! Toen ze de ambtenaar zagen toen waren ze super overdonderd! Dolblij! Alles was super goed geregeld door Linda, de fotograaf en de ambtenaar! Alles was super mooi versierd en echt Ibiza style! De dag kon niet meer stuk! Van het regelen vanaf Nederland tot de route naar de mooie locatie, de taart de foto’s alles was perfect geregeld! Het was een geweldige dag dankzij deze lieve en goede hulp van Wedding group! Als ik zelf ooit zou trouwen zal ik dit zeker weer met Linda regelen! We hebben een mooie herinnering aan deze dag! Nogmaals hartstikke bedankt Wedding group! Groetjes Jessica, Martijn, Donny en mijn ouders!!