Weddingplanner

Onbezorgd jullie dag tegemoet en puur genieten van jullie bruiloft. Dat kan met een van de weddingplanners van Trouwen Ibiza. Jullie willen natuurlijk een wedding planner met veel ervaring in het organiseren van bruiloften op Ibiza. Wij verzorgen tientallen ceremonies op Ibiza per jaar.

Wij kennen de mooiste plekjes, hebben een zeer groot netwerk van betrouwbare leveranciers, sluiten de beste deals, denken aan de kleinste details en zorgen dat jullie niet voor onbedoelde verrassingen komen te staan.

Onze kracht is niet alleen het aanbieden van de bekende trouwlocaties (zoals Amante, Atzaro en Cas Mila), maar ook de minder bekende of zelfs onbekende plekjes. Hierdoor kunnen we echt op maat een huwelijk samenstellen voor elk bruidspaar, afgestemd op jullie eigen wensen! Dit maakt niet alleen de keuze ruimer, maar maakt het ook mogelijk om voor zeer diverse budgetten trouwen op Ibiza te realiseren.

Hoe klein de bruiloft ook mag zijn, er zal altijd een weddingplanner van ons ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is en precies zo verloopt zoals jullie het in gedachten hadden!
Wij werken niet met lokale weddingplanners, maar uitsluitend met onze eigen mensen. Uiteraard maken jullie altijd kennis met de weddingplanner die bij jullie dag aanwezig is.