N&A – Sant Vicent de sa Cala

Liefde is… Je man verrassen

Na een emotioneel en zwaar jaar wilde Nienke haar man Almar bedanken en laten weten hoeveel ze van hem houdt. Samen organiseerden wij een renewel of the vows. Almar wist van niks, hij dacht dat ze naar een feestje met White dresscode gingen. De avond vooraf vertelde Nienke pas wat ze de volgende dag gingen doen. Super romantisch. Op een gave plek heeft een van onze ceremonie sprekers hun vow renewel met persoonlijk verhaal uitgesproken. Een fotoshoot mocht natuurlijk ook niet ontbreken en ‘s avonds genoten ze na bij een sfeervol restaurant met uitzicht op zee.
Heel erg mooi en bijzonder om dit met Nienke stiekem voor te bereiden en uiteindelijk werkelijk te zien worden!!

Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza

Reacties:

3 Responses to N&A – Sant Vicent de sa Cala

  • Vandaag de grootste verrassing van mijn leven, we zijn vandaag op “ons” eiland opnieuw getrouwd, de geloftes opnieuw afgelegd, officiële Spaanse ceremonie erbij met ambtenaar! Het was tot gisteravond een complete verrassing! Nu samen met de wedding-planner en fotograaf een borrel aan het drinken op een fantastische dag! Dank je wel voor deze geweldige dag!!

  • Het was helemaal geweldig Linda en Edwin… #dankbaar Nienke

  • Vandaag een prachtige verrassing in de brievenbus, een meer dan mooi fotoboek, geregeld door onze weddingplanner, gemaakt door de fotograaf. Lieve Linda en Edwin ontzettend bedankt hiervoor!
    Dit zijn de fantastische mensen die het allemaal geregeld hebben, helemaal fantastisch en nogmaals mijn dank voor alles! chapeau
    Dankjewel Linda & Edwin voor de onvergetelijke dag … Jullie zijn de goeiste in wat jullie doen 😉 !!
    Almar