A&K – Sant Josep de sa Talaia

Er was eens…

een mooi koppel, een moderne villa, een gave plek en een leuk Duits- Nederlands gezelschap. Samen werd dit een fantastisch mooie en romantische dag. De dag startte met een uitgebreide brunch, aan een lange, mooi gedekte tafel, een romantisch, intieme ceremonie in de tuin, een spontane fotoshoot op het strand en onderweg. Een luxe diner aan de rand van het zwembad en bij een mooie aangelichte villa s’avonds tot slot nog een spetterend feest met DJ. Kortom alle facetten waren aanwezig om van deze dag, DE dag van Anika & Kars te maken, wat een sprookje!

Foto’s: FotograafIbiza.com

Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza Trouwen Ibiza

Reacties:

One Response to A&K – Sant Josep de sa Talaia

 • De mooiste dag…
  We hadden de droom om te trouwen op Ibiza met familie en onze beste vrienden om ons heen. Ibiza het mooie eiland van de liefde, feesten, zon, zee en ook rust. Maar de vraag was hoe wordt onze droom werkelijkheid, hoe krijgen we dat georganiseerd. Ook moest, daar we een Nederlands-Duits paar zijn, en de familie niet 2 talig is, het in het Duits en Nederlands “georganiseerd” worden. Na zoeken op het internet kwamen we uit bij Twinkel Events/Wedding Group van Linda Leclair.
  Bij het eerste contact met Linda merkten we al met hoeveel enthousiasme en plezier ze ons te woord stond. Het enthousiasme en plezier is, aan beide zijde, de hele tijd gebleven. Tevens gaf ze ons het gevoel dat het helemaal goed zou komen. Tijdens de 6 maanden van voorbereidingen was er veel contact over en weer. Er werd heel goed naar ons geluisterd en de beloofde zaken werden op tijd aangeleverd.
  Op zondag 7 september 2014 was het dan zover! De gekozen locatie was zoals we het ons helemaal hadden voorgesteld, super mooie villa met super uitzicht op zee. Natuurlijk was de zon ook al volop aanwezig. Om 11 uur s ’morgens arriveerden de gasten, iedereen was onder de indruk van de locatie en de aankleding in Ibiza stijl van de tuin en rondom het zwembad. Rond de middag was er een overheerlijke brunch naast het zwembad. De tafel was heel mooi opgemaakt in wit met roze, helemaal in de stijl zoals we het hadden voorgesteld. Het eten was heel lekker, de stemming heel relaxed en gezellig.
  Na de brunch werd alles weer snel opgeruimd, zodat iedereen rond het zwembad van de zon en het water kon genieten. Om 16 uur was de ceremonie in de tuin, ook daar was alles heel romantisch in Ibiza stijl ingericht. Zelfs aan de kleinste details was gedacht, zoals mooie kleine parapluutjes en waaiers tegen de zon en de warmte. Zowel de gasten, als wij, waren sprakeloos. De ceremonie, in het Duits en Nederlands, was heel erg persoonlijk en onroerend.
  Na de ceremonie was op een andere mooie plek in de tuin tijd voor een toast en de felicitaties. Ondertussen werden er ook overheerlijke hapjes geserveerd. De gasten konden hiervan verder genieten, terwijl wij als bruidspaar met Edwin op een paar hele mooie plekken op het eiland foto’s gingen maken. De fotoshoot was heel relaxed en tijdens de rit, naar de verschillende locaties, zijn we nog meer over Ibiza te weten gekomen van hem.
  Bij terugkomst was de tafel voor het diner al weer helemaal in stijl opgebouwd, tot aan de dessert tafel toe. Het diner was heerlijk en iedereen was zeer tevreden. Na diner was de avond ingevallen en reeds donker, de omgeving van de villa was super mooi verlicht en klaar voor het avond feest. De hele avond hebben we rond de villa genoten van de mooie avond met muziek. De muziek werd opgelegd door DJ Ramon, die al onze muzikale wensen vervulde.
  Wij hebben als bruidspaar echt van de hele dag kunnen genieten, omdat alles ons uit handen werd genomen. De dag was op en top geregeld, het is helemaal goed gekomen.
  We hebben Linda leren kennen als iemand die spontaan is, alles prima en tot in de details organiseert en regelt en eerlijk is.
  Het was werkelijk de mooiste dag…